Elérhetőségek

DENTEAM Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Vörösmarty utca 34.
Telefon: +36702800929
E-mail: info@dent-team.hu
Fogászati...

Fogászati kezelésre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolati űrlapunkon jelentkezzen be hozzánk. Rövid időn belül válaszolunk, kezelési időpont ajánlatunkkal.

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő, Szerda, Péntek: 8.00-12.00

Kedd, Csütörtök: 8.00 - 12.00, 14.00 - 18.00Szolgáltatásaink

Implantáció (Fogbeültetés)

Fogbeültetés Dentalteam

 

fogimplantátumok titán csavarok, melyeket speciális szájsebészeti beavatkozással helyeznek az állkapocscsontba. 10-12 hét eltelte után nagyon teherbíró hordozóegységgé válnak, tehát rögzülnek a csontszövetben.

Ezután megkezdödhet a fogbeültetés tényleges, latható részének, mégpedig a kerámia koronának, kerámia hídnak vagy a protézisnek az elkészítése. Ezek bármelyike nagy részben hozzájárul a páciens életminöségéhez.

Fogorvosaink kizárólag szövetbarát anyagokkal dolgoznak, viszont fontos, hogy a páciens megfelelő mennyiségű és minőségü csontállománnyal rendelkezzen. A tiszta, ötvözetlen titánt nemcsak a fogászatban, hanem a orvostudomány más szakterületeien is alkalmazzák. Ezt az anyagot 98,7%-ban elfogadja az emberi szervezet.

A fogorvos felelőssége elsősorban a fogmű elkészítéséig terjed, utána a karbantartásért főleg a beteg felelős. Fokozott figyelmet kell fordítani a szájhigiéniára, csak így növelhető az implantátum élettartama.

A fogmű jellegétől függően szükség lehet speciális eszközök, mint a fogköztisztító kefe vagy a fogselyem használatára is. Kérjük az implantátum behelyezése után keresse fel fogorvosát évente legalább egyszer.
Vissza az előző oldalra!
DENTEAM Kft. - MagyarDENTEAM Kft. - Német