Gyönyörű fogpótlások, saját fogtechnikai rendelővel, 35 év tapasztalattal

Gyönyörű fogpótlások, saját fogtechnikai rendelővel, 35 év tapasztalattal

Nekünk a hosszú élettartam a legfontosabb. Nem a gyors eredmény.

FOGPÓTLÁSOK KIMAGASLÓ ÉLETTARTAMMAL

Koronák

Hidak

Protézis

Implantátumra épített korona

Implantátumra épített híd

Rendelőnk elve az, hogy minden esetben a páciens egészségi állapotához, igényeihez és anyagi lehetőségeihez mérten a lehető legtartósabb és legesztétikusabb megoldást készítsük el. A fogpótlásoknak több fajtája van és több szempont szerint kategorizálhatók.

Fogpótlás szóló foghiány esetén

Híd

Amennyiben Önnek még esztétikailag és funkcionalitásában is megfelelőek a fogai, mindössze 1-1 fogvesztés történt, úgy ezt akár híddal, akár implantátummal pótolhatjuk. Mindkettő tartós megoldást nyújt, azonban kialakításában, a kezelés időtartamában és árban is különbség van köztük.

Implantátumra épített korona

A fogászati koronák a mai napig a legközkedveltebb fogpótlásnak számítanak. A fogászati koronát abban az esetben alkalmazzuk, ha sérült fogakat kell helyreállítani, mely töméssel, vagy betéttel már nem megoldható.
Amennyiben elvesztett fogat kell pótolni és Ön az implantációt választja, mint megoldás, az implantátum beépülését követően ugyancsak koronát használunk, ez képzi a fogpótlás íny feletti részét.

Fogpótlás részleges foghiány esetén

Kerámia hidak

Kerámia hidak készülhetnek egy foghiány, vagy akár több, egymás mellett lévő fog pótlására. Ez egy viszonylag kedvező árú fogpótlás, mellyel nagyon szép eredmény érhető el és a kezelési idő is rövidebb.

Kivehető és kombinált fogpótlások

A kivehető fogpótlások legnagyobb előnye, hogy azoknál a pácienseknél is alkalmazhatók, ahol már nincs megfelelő csontállomány implantátum beültetéshez.

A kivehető fogsorokat a páciens orvosi segítség nélkül is el tudja távolítani.

Kombinált fogpótlás

A kombinált fogpótlás abban tér el a kivehető fogpótlástól, hogy ebben az esetben egy fix ponthoz, például hídhoz, vagy implantátumhoz rögzítjük a kivehető fogpótlást. Ezek alkalmazhatók részleges és teljes foghiány esetén egyaránt.

Fogpótlások teljes foghiány esetén

Teljes foghiány pótlására több alternatív lehetőséget kínálunk a DenTeam rendelőben

Teljes fogsor kivehető változatban

Teljes fogsor teleszkópos koronával

Kivehető fogpótlás 2, vagy 4 implantátumon

Kerámia hidak, 6-8 implantátumon

Bármelyiket is választja, fogtechnikai laborunk csakis a legjobb ár/érték aránnyal bíró nyugat-európai anyagokat használja, orvosaink pedig az Ön egészségi állapotához, esztétikai igényeihez és anyagi lehetőségeihez mérten javasol kezelési alternatívákat. .

FOGPÓTLÁS AKÁR ALTATÁSBAN

Fogászati kezeléseinket altatásban is végezzük, így ha Ön szorong, fél fogászati kezelés előtt és alatt, ebben is tudunk Önnek segíteni.

Az altatást aneszteziológus kollégánk végzi, alapos állapotfelmérést követően. Bizonyos tünetek, mint például kezeletlen magas vérnyomás, kezeletlen cukorbetegség, daganatos megbetegedések kizárhatják az altatás lehetőségét. Erről minden esetben konzultálunk a kezelés megkezdése előtt.

Az altatásos műtétet követően pácienseink rendelkezésére áll egy csendes, nyugodt szoba, ahol kényelmesen “ébredezhetnek”.

FOGPÓTLÁS ÁRAK A DENTEAM RENDELŐBEN

A kezelés pontos árát csak alapos állapotfelmérés és diagnosztika után, a pontos kezelési terv részleteinek meghatározása után tudjuk megállapítani. Minden esetben igyekszünk az Ön igényeinek és egészségi állapotának megfelelő kezelési alternatívákat kínálni.

Garancia

Az elkészült fogpótlásokra 2 év garanciát vállalunk, melynek feltétele a megfelelő szájhigiénia megtartása és az évenkénti kontroll.

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK FOGPÓTLÁSSAL KAPCSOLATBAN

Megnézhetem-e előre, hogy hogy fog majd kinézni a kész munka?

Természetesen. Implantátumos fogpótlás készítése előtt minden esetben késtíünk digitális szimulációt a fogpótlás végleges megjelenéséről.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Telefonon és emailben is elérhetőek vagyunk. Ha nem vesszük fel a telefont, amint lehet visszahívjuk Önt. Ha úgy kényelmesebb, használja a Kapcsolat oldalunk online üzenetküldő rendszerét.

Mennyire tartósak a fogpótlások?

A fogpótlásokat minden esetben a legkörültekintőbben készítjük saját fogtechnikai laborunkban, majd a beragasztás során is mindent a megfelelő protokollok szerint végzünk. Ezek betartása mellett fogpótlásaink akár élethosszig tartó kényelmes és magabiztos mosolyt adnak Önnek.

Hogyan tudok fizetni a DenTeam rendelőben?

Rendelőnkben készpénzes, bankkártyás és Egészségpénztári fizetéseket egyaránt elfogadunk.

Ki fog kezelni?

A fogpótló beavatkozásokat Dr. Gróf Ágoston vezető fogorvosunk végzi.

Kapcsolatfelvétel

Fogászati klinika

Zalaegerszeg
Vörösmarty utca 32-34.
H-8900

+36-30/558-95-67

info@dent-team.hu

}

Hétfő – Péntek: 8:00 – 17:30

DenTeam a Facebookon is!

Van még kérdése? Segítünk!

Nem tudja, hogy milyen kezelés lenne Ön számára ideális? Nem gond! Lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk visszahívja Önt.

    Elfogadom, hogy a klinika részemre e-mail üzenetet küldjön*

    Elolvastam, megértettem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.*

    A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező