Implantátum beültetés 35 év tapasztalattal.

Implantátum beültetés 35 év tapasztalattal.

Számunkra a tartós megoldás fontos. Nem a gyors eredmény.

FOGÁSZATI IMPLANTÁTUMOK KIMAGASLÓ ÉLETTARTAMMAL

A fogimplantátumok titán csavarok, melyeket speciális szájsebészeti beavatkozással helyeznek az állkapocscsontba. 10-12 hét eltelte után nagyon teherbíró hordozó egységgé válnak, tehát rögzülnek a csontszövetben. A tiszta, ötvözetlen titánt 98,7%-ban elfogadja az emberi szervezet, í így a beavatkozások is hasonló sikerességgel történnek a Denteam fogászati klinikán.

A fogászati implantátumok úgynevezett műgyökerek, kicsi “csavarok”, amelyeket egy műtéti beavatkozással integrálnak az állcsontba. A fogászati implantátumok 10–12 hét alatt épülnek egybe a csontszövettel. Ezután elkészíthető a tényleges, látható rész, azaz a felépítmény, ami lehet kerámia korona, a kerámia híd vagy a protézis.

Az implantátummal rögzített korona a legtartósabb megoldás és a legközelebb áll az eredeti fogsor érzethez. Fogorvosaink figyelnek a felhasznált anyagok fizikai kompatibilitására. Ezért az implantációhoz csak titánt használnak, amelyet az orvostudomány minden területén anyagként használnak, mivel 98,7% -ban kompatibilis az emberi testtel.

MIKOR AJÁNLOTT A FOGÁSZATI IMPLANTÁCIÓ?

Az elvesztett fogak pótlására a legtartósabb és legkényelmesebb megoldást az implantátumok jelentik. A fogászati implantátumot az elvesztett fog helyére, közvetlenül a csontba ülteti be a szájsebész. Ez gyakorlatilag egy műgyökér, melyre egy erős, esztétikus és jól használható fogpótlás készül a kezelés következő szakaszában

Az implantáció ma már rutinszerű eljárás, amely azonban komoly előkészületeket és tervezést igényel.

A fogászati implantátumok ideális megoldást adnak egy, vagy akár több foghiány esetén. A fogászati implantátumoknak ráadásul megvan az az előnye, hogy mivel a rágóerőt közvetlenül a csontra közvetítik, ezért megakadályozzák annak sorvadását.

Fontos tudnivalók az implantátumokról

Csontállomány

A fogászati implantátumot csak csontba lehet beültetni, így a beavatkozáshoz megfelelő csontállomány szükséges. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, úgy az implantálást ún. csontpótló műtét előzi meg

3D képalkotás

Az általános állapotfelmérést követően 3D CT-felvételt készítünk, amellyel tökéletesen megállapítható, hogy elégséges-e a páciens csontállományának minősége. Ezt követően elkészítjük a személyre szabott kezelési tervet, mely tartalmazza a kezelés lépéseit, idejét és árát. Ezeket természetesen részletesen átbeszéljük személyesen is Önnel.

Implantátum

Fogászati kezeléseinket altatásban is végezzük, így ha Ön szorong, fél fogászati kezelés előtt és alatt, ebben is tudunk Önnek segíteni. Az altatást aneszteziológus kollégánk végzi, alapos állapotfelmérést követően.

Az implantátumok 10-12 hét gyógyulási idő eltelte után elvégezhető a kerámia vagy cirkónium koronának, kerámia hídnak vagy a protézisnek az elkészítése.

Kiváló minőséget biztosítunk első osztályú anyagok használatával

IMPLANTÁCIÓ AKÁR ALTATÁSBAN

Fogászati kezeléseinket alktatásban is végezzük, így ha Ön szorong, fél fogászati kezelés előtt és alatt, ebben is tudunk Önnek segíteni.

Az altatást aneszteziológus kollégánk végzi, alapos állapotfelmérést követően.

Bizonyos tünetek, mint például kezeletlen magas vérnyomás, kezeletlen cukorbetegség, daganatos megbetegedések kizárhatják az altatás lehetőségét. Erről minden esetben konzultálunk a kezelés megkezdése előtt.

Az altatásos műtétet követően pácienseink rendelkezésére áll egy csendes, nyugodt szoba, ahol kényelmesen “ébredezhetnek”.

IMPLANTÁTUM ÁRAK A DENTEAM RENDELŐBEN

A kezelés pontos árát csak alapos állapotfelmérés és diagnosztika után, a pontos kezelési terv részleteinek meghatározása után tudjuk megállapítani. Minden esetben igyekszünk az Ön igényeinek és egészségi állapotának megfelelő kezelési alternatívákat kínálni.

Implantációs beavatkozásaink általános árait itt találja

Garancia

Az implantátum gyártó cég élethosszig tartó garanciát nyújt az implantátumokra. Amennyiben a szervezet nem fogadja be az implantátumot, úgy térítésmentesen beültetjük ismét.
A behelyezett implantátumok felépítményére 5 év garanciát vállalunk, melynek feltétele a megfelelő szájhigiénia megtartása és az évenkénti kontroll.

Miért válasszon minket?

Teljeskörű fogászati klinika

Általános fogászati beavatkozások, szájsebészet, fogpótló és implantációs kezelések egy helyen, 35 év tapasztalattal. A folyamatosan visszatérő pácienseink sora szolgál bizonyítékul munkánk minőségére.

Kimagasló felszereltség

Rendelőnkben minden adott ahhoz, hogy a pácienseink számára szükséges fogászati kezeléseket elvégezzük. Rendelőnkben 3D tervezés az ön fogsoráról, laborunk pedig a legkorszerűbb CAD/CAM technológia segíti a kiszámítható, gyönyörű fogpótlások elkészítését.

Saját fogtechnikai labor

A kimagaslóan szép és gyors eredményt saját fogtechnikai laborunkkal közösen együttműködve érhetjük csak el. A kezelések során rendkívül hasznos, hogy egy adott fogpótláson akár többször is tudunk módosítani, ott helyben, hogy valóban a legszebb és legtökéletesebb fogmű kerüljön pácienseink szájába.

Garancia

A kezeléseknél kiemelt figyelmet fordítunk a kezelések előkészítésére és a kezelendő terület gyulladás mentesítésére. A beavatkozásokra minden esetben garanciát vállalunk. Implantáció beültetésre 5 év, fogpótlásokra 2 év garanciát biztosítunk pácienseink számára, melyek évenkénti kontroll vizsgálat mellett akár egy egész életen át tartó megoldást nyújtanak. .

Nyugat-Európai minőség

A kezelések során használt alapanyagok mind kimagasló nyugat-európai minőségű anyagok. A magas minőségi sztenderdek mellett fontosnak tartjuk a megfelelő ár-érték arányt is. A kezeléseket mindig a páciens igényeihez és lehetőségeihez mérten tervezzük meg.

Közvetlen csapat, ahol nincs rossz kérdés

Nálunk a kedvesség a mindennapokban is jelen van, nemcsak a munkaköri leírásokban, így Ön bizalommal fordulhat hozzánk a kezelés előtt, alatt és után is bármikor. Családi vállalkozásként számunkra a legfontosabb, hogy visszatérő pácienseink legyenek, akikkel baráti, közvetlen a kapcsolat.

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK IMPLANTÁCIÓVAL KAPCSOLATBAN

Mennyire idő alatt készül el az implantátumos fogpótlás?

Az implantációs beavatkozás egy hosszabb ideig tartó folyamat, melynek gyógyulási ideje is van. De implantáció esetében is igyekszünk a tartós és szép eredmény mellett arra, hogy viszonylag rövid időn belül élvezhesse új mosolyát.

Milyen leletekre van szükségem?

Rendelőnkben elérhető minden szükséges technikai eszköz a szükséges leletek elkészítéséhez, így Önnek semmivel sem kell előre készülnie. Amennyiben van 6 hónapnál nem régebbi panoráma röntgen, 3D CT felvétele, úgy legyen kedves hozza magával.

Ki fog kezelni?

Az implantációs beavatkozásokat minden esetben Dr. Gróf Ágoston vezető fogorvosunk végzi.

Hány év garancia vonatkozik az implantátumokra?

Magára az implantátumra a gyártó élethosszig tartó garanciát biztosít. Amennyiben bármi oknál fogva kilökődik, térítésmentesen beültetjük ismét. Az implantátumra épített fogműre 5 év garancia vonatkozik, a megfelelő szájhigiénia és rendszeres kontrollok betartása mellett.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Telefonon és emailben is elérhetőek vagyunk. Ha nem vesszük fel a telefont, amint lehet visszahívjuk Önt. Ha úgy kényelmesebb, használja a Kapcsolat oldalunk online üzenetküldő rendszerét.

Hol tudok parkolni a rendelő közelében?

A parkolás ingyenes és a rendelő közvetlen közelében elérhető.

Hogyan tudok fizetni a DenTeam rendelőben?

Rendelőnkben készpénzes, bankkártyás és Egészségpénztári fizetéseket egyaránt elfogadunk.

Kapcsolatfelvétel

Fogászati klinika

Zalaegerszeg
Vörösmarty utca 32-34.
H-8900

+36-30/558-95-67

info@dent-team.hu

}

Hétfő – Péntek: 8:00 – 17:30

DenTeam a Facebookon is!

Van még kérdése? Segítünk!

Nem tudja, hogy milyen kezelés lenne Ön számára ideális? Nem gond! Lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk visszahívja Önt.

    Elfogadom, hogy a klinika részemre e-mail üzenetet küldjön*

    Elolvastam, megértettem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.*

    A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező