Rólunk

Rólunk

Szeretettel köszöntöm!

Dr. Gróf Ágoston vagyok, a DenTeam fogászati rendelő alapítója, tulajdonosa és vezető fogorvosa.

Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát. A diploma megszerzése után Erfurtban dolgoztam, ahol szakorvosi vizsgát is tettem.

Szerencsés embernek mondhatom magam több szempontból. Egyrészt közel 40 éve megtaláltam azt a szakmát, amit szeretek, amiben ki tudtam teljesedni. Ennek köszönhetően ismertem meg rengeteg rendkívüli embert, akik sokszor ma már nemcsak a pácienseim, hanem a barátaim is.

Emellett szerencsés vagyok, mert a munkám és a magánéletem több fronton is összeforrt, hiszen a rendelő működését eleinte a fiammal közösen egyengettük, mára pedig már becsatlakozott a lányom és a férje is.

Utóbbiak a rendelő gazdasági működésébe és a marketing tevékenységébe vonódnak be, míg a fiam, Krisztián a rendelőnk saját fogtechnikai laborját vezeti.

 

 

Ez azért nagyon szerencsés helyzet, mert a páciensekkel szembeni empátia, odafigyelés és maximális szakmai precizitás mindenkiből belülről fakad, mindenki a sajátjának érzi a rendelőnk sikerét és a pácienseink elégedettségét. Örülök, hogy nem egy tucat rendelő vagyunk, hanem meg tudjuk őrizni egyediségünket és továbbra is van időnk minden egyes páciensünkre és a kezelések tökéletes elvégzésére.

Várjuk Önt is szeretettel zalaegerszegi fogorvosi rendelőnkben!

Fogtechnikai labor

Gróf Krisztián

A fogászatba szó szerint beleszülettem, kisgyerekként sok időt töltöttem édesapám mellett a rendelőben. Hamar kialakult bennem a vágy, hogy én is ezt a területet válasszam, ám engem a mérnöki oldal és a tervezés jobban vonzott, így a fogtechnika irányába specializálódtam.

Örök perfekcionista és kíváncsi természetemnek köszönhetően, a fogtechnikus csapatommal folyamatosan keressük és használjuk az innovatív anyagokat, technikákat, hogy pácienseink számára a legkorszerűbb, az életvitelükhöz leginkább illeszkedő megoldást kínáljunk fogpótlások tekintetében. 

Azt gondolom, hogy rendelőnk azzal tud sokkal többet nyújtani a városban található többi praxistól, hogy apa-fia kooperációban, vagyis rendelő és fogtechnikai labor szoros együttműködésében alkotjuk a mosolyokat. Fogpótlások tekintetében nagyon fontos, hogy a fogtechnikus is lássa a végső eredményt, hogy az valóban a legtökéletesebben illik-e a páciens mosolyához.

Németh Csilla

Fogászati asszisztens

Káldiné Bogár Beáta

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Kiss Virág

Páciens koordinátor

Simon Csaba

Fogtechnikus

Bugovits Kornél

Fogtechnikus

Simon Csaba

Fogtechnikus

Bugovits Kornél

Fogtechnikus

Kapcsolatfelvétel

Fogászati klinika

Zalaegerszeg
Vörösmarty utca 32-34.
H-8900

+36-30/558-95-67

info@dent-team.hu

}

Hétfő – Péntek: 8:00 - 17:30

DenTeam a Facebookon is!

Van még kérdése? Segítünk!

Nem tudja, hogy milyen kezelés lenne Ön számára ideális? Nem gond! Lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk visszahívja Önt.

    Elfogadom, hogy a klinika részemre e-mail üzenetet küldjön*

    Elolvastam, megértettem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.*

    A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező